Tsai Residence Front View

Tsai Residence designed by HHF Architects and Ai Weiwei

Tsai Residence is a peculiar house that was designed by HHF Architects in collaboration with Chinese artist, Ai Weiwei, in New York. The owners are two art collectors with a simples taste and ove abstractionism. This house is marked that four identical box-shaped volumes made of wood and covered with corrugated metal panels.All four volumes have different functions and they are connected to each other via small passageways. Light comes in through cut outs and openings, creating an interesting effect and a beautiful inside, feels bright, airy and modern, neatly decorated in natural colours. Check out this project!

 

Tsai Residence Side View  Tsai Residence designed by HHF Architects and Ai Weiwei View Tsai House White bathroom Tsai Residence   Tsai Residence designed by HHF Architects and Ai Weiwei White bathroom Modern decor White bathroom Tsai Residence  Tsai Residence designed by HHF Architects and Ai Weiwei Modern decor Living room Modern decor White bathroom Tsai Residence  Tsai Residence designed by HHF Architects and Ai Weiwei Up to date interior